Maranatha Ermelo
U bevindt zich hier: Koren » Maranatha Ermelo


Christelijke Gemengde Zangvereniging 'Maranatha'


Maranatha bestaat sinds 30 september 1986. Mede door de ontspannen en vriendschappelijke sfeer binnen het koor, is het uitgegroeid tot een koor van ruim 80 leden, die uit Ermelo en omstreken komen. Het repertoire bestaat uit Geestelijke liederen en populaire klassieken. Onder de bezielende leiding van de bekende dirigent en organist Wim Magré uit Elburg, repeteert het koor elke dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 in de Concertzaal van Content Orgels (Marienhoef 7) te Ermelo.

   

Het koor zingt ongeveer drie keer per jaar in verschillende Zorgcentra. Wij organiseren al jaren het inmiddels bekende Bevrijdingsconcert in de Grote Kerk in Harderwijk. Tevens organiseert het koor dit jaar weer een najaarsconcert in de Oude Kerk te Ermelo. Ook verlenen wij jaarlijks medewerking aan een groot Kerstconcert in ’t Huiken in Elburg en behoren wij tot het in november 2009 opgerichte koor: Gemengd Koor Groot Veluwe o.l.v. de dirigent Wim Magré.

   

Wilt u meer weten over ons Maranatha koor of wilt u een keer komen meezingen, dan kunt u contact opnemen met de secretaresse: Jeniek Visscher. E-mail: koormaranatha@outlook.com

   

Kijk voor meer informatie op:

www.koormaranatha.nl


Volgende concert:
15 AUGUSTUS 2018
Elburg

Grote kerk

Geef je op!
iTunes Store
Zomertour 2018
FacebookKort nieuwsTwitter