Maranatha Ermelo
U bevindt zich hier: Koren » Maranatha Ermelo


Christelijke Gemengde Zangvereniging 'Maranatha'


Maranatha bestaat sinds 30 september 1986. Mede door de ontspannen en vriendschappelijke sfeer, is Maranatha uitgegroeid tot een koor van ongeveer 80 leden die uit Ermelo en omstreken komen. Het repertoire bestaat uit psalmen, geestelijke liederen en populaire klassieken. Onder de bezielende leiding van de bekende dirigent en organist Wim Magré uit Elburg, repeteren we elke dinsdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in de Immanuëlkerk, Stationsstraat 137 te Ermelo.

 

Het Maranatha koor organiseert jaarlijks het bekende Bevrijdingsconcert in de Grote Kerk te Harderwijk. Het koor zingt in verschillende Zorgcentra en verleent regelmatig medewerking aan kerkdiensten in het land. Tijdens een groots Kerstconcert in het Huiken te Elburg laten de koorleden eveneens hun stem horen. Het koor maakt deel uit van het in november 2009 opgerichte koor ‘Gemengd Koor Groot Veluwe’ dat ook onder leiding staat van Wim Magré. Met dit koor wordt jaarlijks een concerttour naar het buitenland gemaakt.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de secretaresse Jeniek Visscher- van den Noort: koormaranatha@outlook.com


Volgende concert:

Kort nieuwsiTunes Store
Twitter