Een nieuw lied
U bevindt zich hier: Koren » Een nieuw lied


Gemengdkoor Vrij Evang. Gemeente "Een nieuw lied" uit Oldebroek


Het koor is opgericht in 1933 en dankt haar naam aan Psalm 149, waar staat: "Zingt de Here een nieuw lied". Het is een gemengd koor en destijds werd begonnen met ongeveer 20 leden. Momenteel bestaat het koor uit plm. 110 leden, Ons repertoire bestaat uit Nederlandstalige muziek en soms ook een Engelstalig lied. "Een Nieuw Lied" staat onder leiding van onze dirigent, pianist en organist Wim Magré. In eerste instantie zijn we een gemeentekoor, zodat we ook hoofdzakelijk medewerking verlenen aan diensten in onze eigen gemeente, maar andere uitnodigingen tot zingen nemen we ook graag aan.

   

Heb je zin met ons mee te zingen en door middel van het lied het evangelie uit te dragen dan ben je natuurlijk van harte welkom. De repetitieavonden zijn op woensdagavond van 19.45 tot 21.45 uur in ons kerkgebouw te Oldebroek.

   

Nieuwe leden zijn van harte welkom! Vind je zingen leuk maar twijfel je of het zingen in een kerkkoor iets voor je is, kom dan eens geheel vrijblijvend naar één van onze repetitieavonden.


Volgende concert:

Kort nieuwsiTunes Store
Twitter