Nieuws
U bevindt zich hier: Nieuws


Meezingen in het Groot Nederlands Johannes de Heer koor? Seizoen 2019.


Het succesvolle Groot Nederlands Johannes de Heer Koor krijgt een vervolg! In 2019 wordt opnieuw een landelijk projectkoor o.l.v. Wim en Wilbert Magré opgericht dat in acht regio’s repeteert.

 

De vierde editie staat in het teken van "Groot is Uw trouw". Johannes de Heer heeft tal van prachtige liederen geschreven en gecomponeerd over dit thema dus het belooft weer een prachtig en inhoudsvol seizoen te worden.

 

Het koor gaat vanaf januari 2019 onder repeteren in Doornspijk, Renswoude, Woerden, Vriezenveen, Huizen, Wouterswoude, Goes en Alblasserdam. Samen met alle regio’s geeft het koor concerten in de Grote- of Maria Magdalenakerk van Goes, Grote Kerk te Dordrecht, de Doelen te Rotterdam en de Grote Kerk van Apeldoorn. Voor leden die meedoen is er ook de mogelijkheid om mee te doen aan een scratchdag met kerst 2019, zie voor meer informatie de website.

 

Heeft u er ook zin in gekregen om mee te zingen? Aanmelden kan via www.johannesdeheerkoor.nl. Wacht niet te lang met aanmelden want de organisatie moest de vorige keer veel mensen teleurstellen dat het maximum aantal zangers van 700 was bereikt.